Σύντομα πολλές κατηγοριες θα είναι ανοιχτές για όλους...

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
 Admin

avatar
Admin

ΤΟ ΨΕΜΑ της ασφάλειας που προσφέρουν τα Συστήματα Παρακολούθησης των Κυβερνήσεων
Μετά την 11η Σεπτεμβρίου με το πρόσχημα της ανάγκης για περισσότερη ασφάλεια άρχισε η παρακολούθηση και η παραχώρηση πλήθους προσωπικών ελευθεριών

στο βωμό της κυβερνητικής παρακολούθησης για το καλό των πολιτών και της παγκόσμιας ασφάλειας.

Όπως θα παρακολουθήσετε σε αυτό το σύντομο αλλά πολύ κατατοπιστικό βίντεο, όλη αυτή η συλλογή πληροφοριών και η παραβίαση της ιδιωτικότητάς μας κάθε άλλο παρά μείωσαν την τρομοκρατία. Αντιθέτως την αύξησαν!Στο βίντεο θα δείτε επίσης, ότι έντεχνα προβάλλεται για λίγα δευτερόλεπτα ο Τραμπ ως απολυταρχικός πρόεδρος που θα μπορούσε να αναλάβει την προεδρία. (Το βίντεο δημιουργήθηκε πριν τη νίκη του Τραμπ), ενώ επίσης προβάλλεται ο αγώνας υπέρ του δικαιώματος όλων των λαών στην "δημοκρατία".

Άλλωστε είναι προσφιλής η μέθοδος της νέας τάξης να αναμιγνύει σκοπούς που είναι αντίθετοι, ώστε να φαίνονται συμβατοί και το αντίθετο.

Έτσι κι εδώ, ενώ στην πραγματικότητα η δημοκρατία οδηγεί στην τρομοκρατία φαίνεται ότι ο αγώνας ενάντια στη μαζική παρακολούθηση γίνεται για την προάσπιση της δημοκρατίας. Μια δημοκρατία, που όπως έχει αποδειχθεί δεν προασπίζεται την προσωπική ελευθερία και ασφάλεια. Με τις δήθεν ελεύθερες επιλογές του το εκλογικό σώμα, στην ουσία ψηφίζει αυτούς που έχει πειστεί από τους δημαγωγούς να ψηφίσει, ενώ εκείνοι κάθε άλλο παρά μεριμνούν για την ελευθερία του, αλλά για την ασύδοτη δράση ομάδων μειοψηφίας που θα καταπιέζουν το σύνολο τρομοκρατώντας το, είτε οικονομικά, είτε με πόλεμο πόλεων ή κρατών, είτε προπαγανδιστικά, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο που συντηρεί τον καταναγκασμό, τον έλεγχο και το φόβο στους λαούς.
el.gr

http://www.greekport.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML: