Σύντομα πολλές κατηγοριες θα είναι ανοιχτές για όλους...

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
 Admin

Admin
Admin
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ένας δοκιμασμένος και αποτελεσματικός τρόπος για την [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] είναι το  blog commenting που δεν είναι άλλο παρά η δημοσίευση σχόλιων σε διάφορα blogs ( κυρίως σε πλατφόρμες blogger – blogspot & wordpress ) τα οποία εμπεριέχουν ένα backlink προς την ιστοσελίδα μας επάνω στην λέξη κλειδί την οποία προσπαθούμε να ανεβάσουμε στην 1η σελίδα του google.
Σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με την καταχώρηση backlinks στα blogspot.gr. Ο λόγος είναι απλός. Έχουμε πληθώρα ελληνικών τέτοιων blog  αυτά με την κατάληξη συνήθως .blogspot.gr ) , πολύ περισσότερα απο άλλες χώρες της Ευρώπης αναλογικά πάντα με τον πληθυσμό μας,  τα οποία ακριβώς επειδή είναι ελληνικά blogs έχουν ιδιαίτερο ειδικό βάρος στα αποτελέσματα του google.gr
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το πως τα ανακαλύπτουμε. Ένας απλός τρόπος είναι να πάμε στο google.gr και να αναζητήσουμε την λέξη ” blogspot.gr σχόλια ” ορίζοντας αποτελέσματα για την τελευταία εβδομάδα ή ημέρα για να ανακαλύψουμε πρόσφατες σχετικά δημοσιεύσεις.Τα blogspot.gr που θα μας επιστρέψει η αναζήτηση στο google έχουν τα εξής πλεονεκτήματα.
1) Τα περισσότερα είναι blogs με υψηλό page rank γιαυτό και φιγουράρουν στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων. Οπότε αποτελούν καλές περιπτώσεις για backlinks.
2) Διαθέτουν ως επι το πλείστον δυνατότητα σχολιασμού ή και υπάρχοντα σχόλια. Δεν επιτρέπουν όλα τα blogspot.gr  τον σχολιασμό
Όταν εντοπίσουμε ένα blogspot αρχίζουμε την εργασία μας. Εντοπίζουμε ένα όσο το δυνατόν πιο πρόσφατο δημοσίευμα του. Διαβάζουμε το δημοσίευμα για να κάνουμε τον σχολιασμό μας. Σε αυτό το σημείο πρέπει να έχουμε κατά νου τα ακόλουθα πάντα
1) Δεν ποστάρουμε άσχετα πράγματα με το post ή κοινοτυπίες όπως “βρήκα το post σας πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον”. Είναι προφανές και στον ιδιοκτήτη του blog  αλλά και στο google που όταν βρει τα ίδια ή παρόμοια σχόλια σε πολλά blogs ότι είστε spammer. Ο ιδιοκτήτης είτε δεν θα δημοσιεύσει το post σας (πολλά ζητούν έγκριση πριν την δημοσίευση τους και το αναφέρουν) ενω άλλα συνήθως έχουν ενα απλό σύστημα αναγνώρισης χαρακτήρων για να αποφύγουν τα μαζικά spam σχόλια απο ειδικό software (παρότι οι spammers διαθέτουν εργαλεία που αυτοματοποιημένα και με ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% μπορούν να ξεπεράσουν μέσω ειδικού software την αναγνώριση χαρακτήρων) είτε θα το διαγράψει μετά.
Μπείτε στην θέση του ιδιοκτήτη. Χαίρεται να βλέπει σχόλια και ανταπόκριση – κίνηση στο blog  του. Θα σας συγχωρήσει αν μετά το σχόλιο σας εισάγετα και html κώδικα με τα backlinks σας όπως π.χ. τον ακόλουθο
<a href=”[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]” rel=”dofollow” >web design</a> – <a href=”[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]” rel=”dofollow”>Κατασκευή ιστοσελίδων </a> – <a href=”[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]” rel=”dofollow” >Προώθηση ιστοσελίδων</a>
αλλά θα το κάνει ,ενδεχομένως, αν δει ότι συμμετέχετε στην συζήτηση δημιουργικά.Ένα έξυπνο δημιουργικό για την συζήτηση σχόλιο μπορεί να λάβει άφεση αμαρτιών παρότι spam  σχόλιο.
Το google επίσης θα δει ότι το σχόλιο σας είναι πρωτότυπο (δεν υπάρχει όμοιο του στο web )  και έτσι δεν θα αναλάβουν δράση τα google penguin και google panda  κάνοντας penalize το web site σας ρίχνοντας το δηλαδή στον Καιάδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης του google.
Ο τρόπος που προτείνουμε είναι white hat και όχι black hat.   Είναι επίπονος αλλά ασφαλής και με εγγυημένα αποτελέσματα. Μπορεί να γίνει μόνο απο Έλληνες εξειδικευμένους επαγγελματίες και αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι απαιτεί γνώση των ελληνικών σαν μητρική γλώσσα και φυσικά αίσθηση της ελληνικής πραγματικότητας και θεματολογίας που μόνο ένας Έλληνας μπορεί να γνωρίζει αφού αυτήν θα κληθεί να σχολιάσει στα ελληνικά blogs. Δεν είναι σοβινιστικό το ζήτημα είναι άκρως πρακτικό.
2) Μην ξεχάσετε όταν κάνετε αυτή την διαδικασία ότι δεν σερφάρετε για απόλαυση. Αυτό σημαίνει ότι αν καταναλώνετε μισή ώρα για την ανάγνωση του post σε ένα blog και άλλη μισή για να γράψετε ένα σχόλιο σε αυτό τότε απλά η διαδικασία αυτή θα είναι τόσο επίπονη και χρονοβόρα που δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική. Απαιτούνται τουλάχιστον 5 σχόλια σε καινούργια blog την ημέρα και για όσο καιρό απαιτηθεί για να δείτε το web site σας στην [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]  στις λέξεις κλειδιά που προωθείτε σε κάθε σας δημοσίευση.
3) Πρέπει να είστε σύντομος σε κάθε σχόλιο (μια πλήρης ολοκληρωμένη πρόταση αρκεί ) και κυρίως να μην ξεχάσετε ότι δεν εκφράζεται την πραγματική σας γνώμη. Αν π.χ. είστε δεξιών πολιτικών πεποιθήσεων δεν θα πάτε σε ένα blog αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων για να γράψετε εκεί την αντίθετη άποψη σας. Αυξάνετε έτσι απλά τις πιθανότητες απόρριψης του post σας. Γράφετε πάντα ένα post συμβατό με τις απόψεις του blog αλλά και εδώ προσοχή γιατί π.χ. αν πάτε σε ένα αντιμνημονιακό blog και γράψετε ότι ο Σαμαράς είναι προδότης αυτό ίσως να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του blog  αλλά όχι ένα Νεοδημοκράτη πελάτη σας. 
Μην ξεχνάτε ότι όπως στην [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και το περιεχόμενο τους έτσι και εδώ προσπαθούμε να γίνουμε αρεστοί. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές από την στήλη του wdf.gr το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση
Τα blogs διαβάζονται όχι μόνο από το google αλλά και από πραγματικούς ανθρώπους. Τα όσα γράφετε μένουν και χαρακτηρίζουν εσάς και την εταιρεία σας. Πρέπει να είναι κείμενα που να μην δημιουργούν έριδες και φιλονικίες σε οποιαδήποτε πλευρά. Μοναδικός σας στόχος είναι η προβολή του web site σας .Αν θέλετε να πείτε την γνώμη σας ευθαρσώς κάντε ένα  δικό σας blog και γράψτε ότι θέλετε.Κάντε backlinks για το google καθώς και ενδιαφέροντα σχόλια που θα προσελκύσουν επισκέπτες στον ιστοτόπο σας.
Μην ξεχνάτε σε ένα excel  να καταγράφεται ποια backlinks δημιουργήσατε. Αυτό θα σας χρειαστεί  και μετά για την προσπάθεια indexing τους αφού μόνο ένα 30-40% θα γίνουν indexing από το  google
.Σωστά διαβάσατε . Μόνο 3-4 στα 10 σχόλια σας θα καταμετρηθούν από το google  αν δεν χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως την lindexed.com ή την backlinksindexer.com στις οποίες έναντι μιας μηνιαίας συνδρομής θα εισάγετε τα backlinks σας και αυτές μέσω αναδημοσιεύσεων και καταχωρήσεων θα φροντίσουν ώστε το google να αντιληφθεί πάνω από το 90% των backlinks σας και μάλιστα σε διάστημα ωρών και όχι εβδομάδων όπως πολλές φορές χρειάζεται το google για να κάνει indexing καινούργιες ιστοσελίδες. Υπάρχει και η αξιόλογη δωρεάν υπηρεσία του pingfarm.com η οποία μπορεί να μην φέρνει τα εξαιρετικά νούμερα των προαναφερθέντων υπηρεσιών αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από το καθόλου indexing.


ΠΗΓΗ   [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

http://www.greekport.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML: