Σύντομα πολλές κατηγοριες θα είναι ανοιχτές για όλους...

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
 Dark Red

avatar

 
Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες επί του θέματος, η Google σε απάντηση στο Twitter σε κάποιον χρήστη που ανέφερε την αποτυχία δήλωσε ότι «το γνωρίζουμε και το εξετάζουμε».
Η Google κατεύθυνε τους χρήστες στο G Suite Status Dashboard αλλά η υπηρεσία έδειξε μόνο ένα ζήτημα με το Google Drive.

O επίσημος λογαριασμός στο Twitter του Google Maps επιβεβαίωσε με την σειρά του ότι: «Γνωρίζουμε το πρόβλημα και η ομάδα μας εργάζεται για την επιδιόρθωση του. Εκτιμάμε την υπομονή σας.»
Όσον αφορά τις περιοχές που επηρεάστηκαν στην λίστα συναντάμε την Ρωσία, την Κεντρική Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Αμερικανική Ανατολική Ακτή. Οι Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία φαίνεται να μην αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.
Το πρόβλημα επιβεβαιώθηκε και από το Ηνωμένο Βασίλειο παρόλο που για μερικούς οι υπηρεσίες λειτουργούσαν κανονικά.

Με λίγα λόγια, ενώ η Google δεν εξέδωσε δημόσια δήλωση για να εξηγήσει τι συμβαίνει, αρκετοί ιστότοποι που παρακολουθούν την κατάσταση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών υποδεικνύουν ότι υπάρχει πράγματι κάποιο πρόβλημα με το YouTube, το Gmail και τους Χάρτες Google, καθώς ο αριθμός των αναφορών αυξάνεται σε ορισμένες περιοχές του κόσμου.
Αναλυτικά, το Gmail αντιμετώπιζε προβλήματα από τις 11:22 π.μ. EST, ενώ το YouTube από τις 11:18 π.μ. EST. Οι Χάρτες Google σταμάτησαν να ανταποκρίνονται επίσης 3 λεπτά νωρίτερα.
Τέλος καλό όλα καλά όμως καθώς η Google όπως ακριβώς υποσχέθηκε, επίλυσε το πρόβλημα και αποκατέστησε την λειτουργικότητα των υπηρεσιών που αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων


Πηγή: secnews.gr


__________________
http://www.greekport.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML: