Σύντομα θα επιστρέψουμε δυναμικά με νέα θέματα καθημερινά και ακόμα περισσότερους συνδέσμους! Και πολλά παραπάνω για τους VIP.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
 Admin

Admin
Admin
Software για το αυτοκίνητο γνωρίζει πότε ο οδηγός στέλνει SMS Textin10

Μία από τις χειρότερες συνήθειες των οδηγών επιδιώκει να καταργήσει ένα ειδικό software για το αυτοκίνητο που αναπτύσσουν ερευνητές.

Μέχρι σήμερα, μία από τις πιο συνηθισμένες λειτουργίες του software για τα οχήματα ήταν να εντοπίζουν εάν ο οδηγός νυστάζει και είναι έτοιμος να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου λίγο πριν τον πάρει ο ύπνος. Το Centre for Pattern Analysis and Machine Intelligence (CPAMI) του Πανεπιστημίου του Καναδά εξελίσσει μία διαφορετική εκδοχή λογισμικού, η οποία αντλεί δεδομένα από τις κάμερες του εσωτερικού του οχήματος και ειδικού αλγόριθμου που θα μπορεί να εντοπίσει το πού βρίσκονται τα χέρια του οδηγού. Ουσιαστικά, ο αλγόριθμος καθορίζει εάν ο οδηγός έχει τα χέρια του σε θέσεις που σχετίζονται με την οδήγηση ή όχι.

Είναι προφανές ότι εάν το software εντοπίσει ότι τα χέρια του οδηγού βρίσκονται σε θέση άλλη από την ενδεδειγμένη για οδήγηση, όπως είναι για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της αποστολής μηνυμάτων, τότε θα μπορεί να προτρέψει τον οδηγό να επανέλθει στο έργο της οδήγησης. Για να μπορεί να καταλάβει το ποιες είναι οι σωστές θέσεις των χεριών για οδήγηση, το σύστημα θα πρέπει να έχει διδαχθεί τις σωστές κινήσεις μέσα από μία διαδικασία machine learning, με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

via: pestaola.gr

http://www.greekport.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML: