Σύντομα θα επιστρέψουμε δυναμικά με νέα θέματα καθημερινά και ακόμα περισσότερους συνδέσμους! Και πολλά παραπάνω για τους VIP.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
 Admin

Admin
Admin
Ανανεωμένη «στέγη» για το διαδικτυακό πρόγραμμα κατά του εκφοβισμoύ E1A40DA6C71F2492CCE36ADEC2713A2F

Πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία της ανανεωμένης ιστοσελίδας www.livewithoutbullying.com του προγράμματος «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό». Το πρόγραμμα αποτελεί μία πρωτοβουλία του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) και υλοποιείται σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Π.&Α. Κυριακού και του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “ENABLE”.  • Για την πρόσβαση στις συμβουλευτικές υπηρεσίες, παιδιά και έφηβοι ηλικίας 10-18 ετών, κάνοντας μία δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα, μπορούν, ανώνυμα και με ασφάλεια, να μιλήσουν διαδικτυακά (online chat) με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Το chat είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 17.00 μ.μ. έως τις 22.00 μ.μ.


Οι ενήλικες (γονείς - εκπαιδευτικοί) μπορούν με μία δωρεάν εγγραφή, να έχουν πρόσβαση στο ειδικά διαμορφωμένο forum, να ζητήσουν τη γνώμη ενός ειδικού καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις, όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας.

Επίσης, η νέα πλατφόρμα προσφέρει πλέον ελεύθερη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες παιδιών και ενηλίκων ώστε κάθε επισκέπτης να αντλεί το κατάλληλο γι' αυτόν πληροφοριακό υλικό γύρω από τον εκφοβισμό.  

Ο χώρος των ενηλίκων φιλοξενεί μία νέα στήλη αρθρογραφίας στην οποία ειδικοί και επαγγελματίες μιλούν όχι μόνο για τον εκφοβισμό αλλά και για θέματα γενικού ενδιαφέροντος σχετικά με τα παιδιά και τους εφήβους.

Έχοντας ήδη προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό παιδιών αλλά και ενηλίκων (γονέων - εκπαιδευτικών) οι οποίοι δέχθηκαν διαδικτυακή (online) συμβουλευτική για θέματα σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού, η ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα www.livewithoutbullying.com, αναβαθμίστηκε με στόχο να αποτελέσει ένα πλήρως λειτουργικό και χρήσιμο δωρεάν εργαλείο για οποιοδήποτε παιδί/έφηβο αντιμετωπίζει προβλήματα εκφοβισμού. Παράλληλα, η πλατφόρμα είναι προσαρμοσμένη στη χρήση μέσω κινητού και ταμπλέτας (responsive design) κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την πλοήγηση των χρηστών.

www.livewithoutbullying.com

http://www.greekport.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML: