Σύντομα πολλές κατηγοριες θα είναι ανοιχτές για όλους...

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
 Admin

avatar
Admin


Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, οι Android κατασκευαστές έχουν στρέψει τo ενδιαφέρον τους, από τους σαρωτές αποτυπωμάτων εντός οθόνης, στις τεχνολογίες των αισθητήρων 3D, ιδίως μετά την κυκλοφορία των iPhone X. Συγκεκριμένα, ο Ming-Chi Kuo, ο οποίος συχνά απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης για τις έγκυρες και τεκμηριωμένες προβλέψεις του, αναφέρει ότι η εξέταση των προοπτικών των αισθητήρων 3D από τους Android κατασκευαστές, έχει αυξηθεί, ιδίως μετά από την διάθεση του συστήματος κάμερας TrueDepth και του Face ID εκ μέρους της Apple.

Είναι γεγονός, ότι η ανακοίνωση του iPhone X άλλαξε τα πράγματα. Πριν από αυτήν, οι κατασκευαστές του Android προσπαθούσαν να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην τεχνολογία του σαρωτή αποτυπωμάτων εντός οθόνης. Και η Apple εξέταζε τον χώρο αυτό και ιδιαίτερα ένα Touch ID εντός οθόνης, πριν τελικά καταλήξει στην αναγνώριση προσώπου, το γνωστό σε όλους μας FaceID. Όπως αναφέρει ο Kuo οι κατασκευαστές προσπαθούν πλέον να επενδύσουν στην εξαιρετική εμπειρία, που ένα σύστημα όπως οι αισθητήρες 3D μπορούν να προσφέρουν στον τελικό χρήστη.

Οι κατασκευαστές οι οποίοι εξοπλίζουν τη συσκευές τους με το λειτουργικό σύστημα της Google, στρέφονται στην τεχνολογία 3D πολλών γνωστών εταιρειών του χώρου, όπως της Qualcomm, Himax, Orbbec και Mantis Vision. Ιδιαίτερα οι λύσεις των Qualcomm-Himax παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς το σύστημα είναι πιο ώριμο σε σχέση με αυτό που προσφέρεται από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου. Επιπλέον, η ανάπτυξη που θα γνωρίσουν οι αισθητήρες 3D τα επόμενα χρόνια, θα υποβοηθηθεί και από τη συμβατότητά τους με τις οθόνες LCD. Όπως εξηγεί ο Kuo, οι σαρωτές αποτυπωμάτων εντός οθόνης αποτελούν μέρος κυρίως των OLED panels.

Site: myphone.gr

http://www.greekport.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML: