Σύντομα πολλές κατηγοριες θα είναι ανοιχτές για όλους...

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
 AplexTM

avatar
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη της πρώτης έκδοσης του Windows 10, θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαΐου του 2017.


Η εταιρεία αρχικά σχεδίαζε να σταματήσει την υποστήριξη της πρώτης επίσημης κυκλοφορίας του Windows 10 στις 26 Μαρτίου 2017, αλλά την παρέτεινε μέχρι τις 9 Μαΐου.Τα Windows 10 χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό μοντέλο υποστήριξης από τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, όπως τα Windows 7 ή τα Windows 8.
Σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows, η ημερομηνία λήξης της υποστήριξης ήταν πάντα και το τέλος της ζωής του λειτουργικού συστήματος. Η κυκλοφορία ενός service pack σε μια παλαιότερη έκδοση των Windows, όπως το τελευταίο SP που κυκλοφόρησε για τα Windows 7, σηματοδοτούσε την αρχή του τέλους για την υποστήριξη του συστήματος, ειδικά αν επιλέγατε να μην εγκαταστήσετε το SP.

Η Microsoft άλλαξε το συγκεκριμένη ένα μοντέλο με τον ερχομό των Windows 10. Η υποστήριξη των Windows 10 καθορίζεται από την Τρέχουσα έκδοση που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις.
Βασικά, υπάρχουν τρεις επιλογές εξυπηρέτησης που διατηρεί η Microsoft αυτή τη στιγμή:

Current Branch (CB) – για όλες τις εκδόσεις των Windοws 10.
Current Branch for Business (CBB) – μόνο για τις επαγγελματικές εκδόσεις των Windοws 10.
Long-Term Support Branch (LTSB) – για μακροχρόνια υποστήριξη, μόνο για τις επιχειρήσειςΗ βασική διαφορά μεταξύ του Current Branch και του Current Branch for Business είναι ότι οι ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν για τις συσκευές με Current Branch αμέσως γίνονται διαθέσιμες στο Current Branch for Business με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών.

Η λογική αυτής της κίνησης εξασφαλίζει τις επιχειρήσεις από τυχών bugs που συνήθως παρατηρούμε με τις ενημερώσεις της Microsoft και ουσιαστικά καθιστά τον απλό χρήστη των Windows έναν “beta tester.”

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει αφού ουσιαστικά η εταιρεία διανέμει σιωπηρά ακόμα δωρεάν τα Windows 10.

Βέβαια παρατηρούμε μια πολύ πιο γρήγορη διάθεση των ενημερωμένων εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, χάρη στους εκατοντάδες χιλιάδες που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insider, που δοκιμάζουν τις ημιτελείς εκδόσεις (beta builds), και τους εκατομμύρια κανονικούς χρήστες των Windows που με το παρουσιαστεί κάποιο σφάλμα στις συσκευές τους αναφέρεται μέσω της τηλεμετρίας στους προγραμματιστές της Microsoft.

Οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι αυτοί που πληρώνουν για να έχουν ένα σταθερό λειτουργικό σύστημα, δηλαδή οι επιχειρήσεις.


Πηγή:SecNews

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML: