Σύντομα πολλές κατηγοριες θα είναι ανοιχτές για όλους...

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
 Admin

avatar
Admin
Το Dark Web έχει πλέον γίνει μια τεράστια πλατφόρμα για την πώληση λεπτομερειών λογαριασμών, αυτή τη φορά το Youku, μια κινεζική υπηρεσία βίντεο, όπως και το Youtube, έχει γίνει θύμα του. Σύμφωνα με μια αποκλειστική έκθεση, οι λογαριασμοί της εταιρείας πωλούνται στο Dark Web.

Το Vendor πουλάει τη βάση δεδομένων που χακαρίστηκε το 2016 με το όνομα του CosmicDark και ισχυρίζονται ότι έχουν 100.759.591 λεπτομέρειες λογαριασμών χρηστών.

Ωστόσο, το 2016 δεν υπήρξε έκθεση οποιουδήποτε προβλήματος βάσης δεδομένων. Ωστόσο, το CosmicDark πουλάει την βάση δεδομένων που περιέχει τις λεπτομέρειες λογαριασμών χρηστών του YouKu για 300 δολάρια.
Ωστόσο, η εταιρεία έχει αποκρυπτογραφήσει τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους κωδικούς πρόσβασης με hashes MD5 και SHA1.
Τα συνολικά 552 δεδομένα λογαριασμών δειγμάτων που παρέχει το CosmicDark δείχνουν ότι τα περισσότερα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βασίζονται στα  @ 163.com, @ qq.com και @ xiaonei.com.
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το deepweb-sites.com δείχνει ότι αυτοί οι κρυπτογραφημένοι κωδικοί πρόσβασης είναι ήδη αποκρυπτογραφημένοι και διατίθενται στο Διαδίκτυο.
Αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη αν το YouKu γνωρίζει την παραβίαση ή όχι. Φαίνεται ότι οι χρήστες δεν έχουν ειδοποιηθεί σχετικά με αυτό το hack και δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα ιδιωτικότητας.

via: secnews.gr

http://www.greekport.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML: