Σύντομα πολλές κατηγοριες θα είναι ανοιχτές για όλους...

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
 Admin

avatar
Admin


Home / /inet / Το Messenger Lite, κυκλοφορεί επιτέλους και στον υπόλοιπο κόσμο
Το Messenger Lite, κυκλοφορεί επιτέλους και στον υπόλοιπο κόσμο
Absenta Mia /inet 3 October, 2017 3:42 pm
Ακριβώς ένα χρόνο από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η έκδοση “Lite” της εφαρμογής Messenger του Facebook, είναι πλέον διαθέσιμη για χρήστες σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πριν από αυτό, η εφαρμογή για Android διατέθηκε κυρίως σε περίπου 100 αναπτυσσόμενες αγορές, αλλά τώρα φαίνεται να είναι διαθέσιμο για download και σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη, όπου δεν είχε προηγουμένως διατεθεί.

Το Messenger Lite εκτελείται όμοια με την κανονική εφαρμογή Messenger, εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει τη λειτουργία τύπου Snapchat Day Messenger ή τα παιχνίδια – βασικά, προσφέρει μια καλύτερη και ταχύτερη εμπειρία.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή Lite ήταν πάντα στοχευμένη σε χρήστες σε αναπτυσσόμενες χώρες, οι οποίοι πιθανότατα θα χρησιμοποιούσαν συσκευές πιο χαμηλού επιπέδου έως και αρχικής κατηγορίας Android, το Facebook δεν διαθέτει έκδοση iOS και δεν προτίθεται να δημιουργήσει μία, αναφέρει το TechCrunch.Το Facebook είχε ήδη την έκδοση Lite της κύριας εφαρμογής από το 2015. Μέχρι τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η βάση χρηστών της συγκεκριμένης εφαρμογής είχε διογκωθεί στα 200 εκατομμύρια.

Το Facebook λέει ότι με πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους που εξακολουθούν να μην έχουν ταχύτερη κάλυψη δικτύου 3G και 4G, αυτές οι εφαρμογές που είναι πιο «ελαφριές» είναι απαραίτητες για να κερδίσουν περισσότερους χρήστες σε νέες αγορές. Ως αποτέλεσμα, οι εφαρμογές Lite είναι μικρότερες από 10MB για λήψη και απαιτούν λιγότερους πόρους του συστήματος.

Ακούγεται μια αρκετά καλή κίνηση.

site: secnews.gr

http://www.greekport.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML: